A Coaching folyamata alatt egy beszélgetés sorozatot értünk

Ez legtöbbször tíz alkalmat jelent, de egyénenkénti eltérés várható. A találkozások 1-1.5 órásak, a helyszínük lehet változó, lényeg, hogy a coachee (aki a coachingot igénybe veszi) teljes bizalommal tudjon beszélgetni. Heti egy találkozást javasolok.

Vidékről, vagy külföldről előzetes bejelentkezés alapján lehetőség van a Skype-on történő coachingra is, mely ugyanúgy működik, mint a személyes találkozó.

Az első alkalom arról szól, hogy megismerjük egymást és az adott kérdéskört, eldöntjük, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, vagy sem, kívánunk-e együtt dolgozni? Kiderítjük, hogy az adott témában tudok-e segíteni. Közösen meghatározzuk a folyamat menetét, a találkozások gyakoriságát, időtartamát, helyét. Tisztázzuk az elvárásokat, megfogalmazzuk a jelenlegi helyzetet és az elérendő célt. Kölcsönös szimpátia esetén elindul egy folyamat.

A 2-3. találkozón kezdünk el dolgozni az Ön által hozott kérdésen. Segítek felszínre hozni azokat a képességeket, kompetenciákat, amelyekkel könnyebben tud majd helyt állni az adott élethelyzetben.

A 4. alkalomtól beszélgetünk arról, hogy mi történt az előző találkozás óta, sikerült-e közelebb kerülni a célhoz. Milyen lépéseket tett ennek érdekében. Mindig más-más módszerekkel, tesztekkel dolgozunk, amit az adott helyzet kíván.Tőlem nem kész megoldásokat fog kapni, hanem kérdéseket és új nézőpontokat, melyek segítségével Ön cselekszik.

Az utolsó találkozás alkalmával elemezzük, hogy a folyamat milyen eredménnyel zárult, sikeres változásokat hozott-e az Ön életébe.

Ha felkeltette az érdeklődését a coaching, várom jelentkezését!

Kapcsolat