T. S.

adminisztrátor

Amit szeretnék megosztani, az egyszerűen annyi, hogy az életemet adta vissza, az életbe vetett hitem és szó szerint értve, voltak ugyanis reményvesztett mély hetek, hónapok mögöttem akkor már... A lét célját adta vissza, a családomat amiért én élek. Rájöttem, hogy magamért teszem főleg mert az én jó létem adja az ő jobb létüket, ami számomra boldogság! Ahogy teltek a hetek, úgy éreztem minden héttel életet adott minden alkalom! Bizalmat, biztonságot, saját magamban! A közös beszélgetések, az irány mutatás, a lehetőségek tár háza rávilágított, hogy vagyok, és erős vagyok, hiszen az is voltam mindig. Ez átmenet valami között, és el fog múlni! Más nézőpontot adott, újabb hangolődást, más szerint, és jobb érzéseket! A jobb érzések, és felismeresek által újra éled a lélek, es újra tud szárnyalni! Amiért végtelen hálás vagyok az a türelem és nyugalom, a higgadtsággal párosulva, ami belém költözött és jól érzi magát bennem! Természetes érzésekké válva a mindennapokban! Mindez a heti részletes történések és reakciók szakszerű kielemzése segítségével! Rájönni, hogy az élet csodás es minden a jóért történik a beszélgetéseink során amit sikerült kibeszélni és átbeszélni, sérelmeket, és problémákat, és helyzeteket, úgy alakult minden bennem alkalomról alkalomra, és igy elkopott a fájdalom, elkopott az indulat, és vele a betegség érzés is nagy részben! Ez nagyon jó érzést hozott helyébe! Ami a higgadtság és türelem, köszönöm szépen!

______________________________________

K. Imre

informatikus

Sokáig azt gondoltam, hogy a személyes fejlődéshez elegendő, ha: akarom a változást, és ha elolvasok pár jó könyvet. Ma már tudom, hogy ez „csak” szükséges, de nem elegendő. Banga Beáta megmutatta, hogy kell valakiből kihozni a legjobbat. Magasan képzett tudása olyan empátiával és türelemmel párosult, hogy a kezdeti „én mindent tudok, csak akarnom kell” hozzáállásom lassan átalakult egy „mutasd meg hogyan kell, és megcsinálom” magatartássá. Örökké hálás leszek neki, hogy mindvégig bízott bennem és segítségével valóban elérkeztem oda, ahova mindig is vágytam.

______________________________________

Zoli

Tanár

Beáta! Úgy kérdeztél, hogy nem vájkáltál, úgy értettél meg, hogy nem erőlködtél és úgy segítettél, hogy nem tukmáltad rám a megoldást. Ellazult a görcsöm, elmúlt a félelmem és megoldódott a problémám. Köszönöm!

______________________________________

Ildikó

jogász

Munkahelyváltás, új pozíció, új emberek kezeléséhez jutott eszembe coach segitség -igénybevetelel. Ismerős útján juttottam Beátához és igy megoldáshoz is. Felsővezetőként kértem a segítségét, amellett, hogy hasznos tippeket kaptam egy-egy probléma kezeléshez, alapvetően az önismeretről szólt a közös munka. Nagyon kényelmes körülmények közt beszélgettünk, erőltetettség nélkül, természetesen. Az időbeosztásban és témafelvetésekben, mondhatni mindenben rugalmas volt az én COACHOM.